Їжа
На вулиці Софіївській, біля Майдану Незалежності, нещодавно почала працювати нова кав’ярня під назвою Razom. Заклад розташувався на першому поверсі історичної будівлі царського періоду, яка є пам’яткою…
З початку травня до червня київські ресторани та кафе активно включають спаржу до сезонного меню. Її поєднують із яйцями пашот, страчателою, артишоками, трюфелями, навіть бургером і…
У житловому комплексі «Файна Таун» на вулиці Салютна, 2, розпочав роботу новий заклад Purrfect Pie. Наразі кафе працює у тестовому режимі, а офіційне відкриття заплановане на…
На вулиці Петра Сагайдачного, 22, неподалік від Контрактової площі, відкрилася нова пекарня Trdlo, що спеціалізується на традиційній чеській випічці трдельник. Заклад працює у форматі віконця —…
Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича з вересня 2025 року запускає унікальну для України магістерську програму «Експертиза та технології продуктів із субтропічної сировини (кава, чай, какао)».…
У центрі Одеси на вулиці Генуезькій, 3Б запрацювало нове бістро Kitsune, яке спеціалізується на стравах сучасної японської кухні. Заклад відкрився в тестовому режимі на базі вже…
У центрі столиці, біля костелу святого Миколая, розпочав роботу новий заклад – міське кафе «Кульбаби». Офіційне відкриття призначене на 10 травня, а перші гості вже мають…
Мережа McDonald’s відкрила свій перший ресторан у Мукачеві в партнерстві з автозаправним комплексом «ОККО». Новий заклад розташований на вулиці Лавківській, 1-М — уздовж траси міжнародного значення…
У центрі Черкас на вулиці Байди Вишневецького, 24 запрацював ресторан «Той самий баранчик» – п’ятий заклад однойменної мережі, заснованої полтавським ресторатором Дмитром Собакарем. До цього «Баранчик»…
У самому серці Львова, поруч із Домініканським собором, розпочала роботу нова кондитерська Pampuh Joy. Заклад спеціалізується на авторських пампухах, які готують виключно з тіста на заквасці…