У самому серці Львова, поруч із Домініканським собором, розпочала роботу нова кондитерська Pampuh Joy. Заклад спеціалізується на авторських пампухах, які готують виключно з тіста на заквасці за рецептами бренд-шефа, який проходив навчання у Франції.
Меню пропонує 14 варіантів начинок на будь-який смак, серед яких виділяються:
- гранатовий пампух – 110 грн,
- пампух з карамелізованою грушею,
- пампух з «дубайським шоколадом» – 160 грн,
- пампух з заварним кремом і шоколадною глазур’ю – 90 грн,
- пампух з персиком – 110 грн,
- пампух з карамельним заварним кремом – 100 грн.
Окрім пампухів, у Pampuh Joy готують класичну каву та солодкі газовані напої.
Заклад розташований у будівлі початку XIX століття з автентичними стелями. В інтер’єрі поєднано історичну атмосферу з сучасними елементами – ключовий акцент зроблено на металевій барній стійці з хвилястою фактурою, яка контрастує з натуральними кам’яними столами білого кольору.
Літню терасу планують встановити в середині травня. Проте через особливості архітектури будівля поки що не має доступу для маломобільних людей, зазначили в команді Pampuh Joy.
Графік роботи: щодня з 9:00 до 21:00
Адреса: м. Львів, вул. Івана Федоровича, 11
Instagram: @pampuhjoy