На Центральному залізничному вокзалі столиці запрацював новий заклад мережі Lviv Croissants. Франшизу відкрила родина військовослужбовця, який з початком повномасштабної війни приєднався до лав Збройних Сил України. До того він володів кав’ярнею на вокзалі, однак через закінчення строку оренди втратив приміщення.
Після завершення контракту на попереднє місце було проведено відкритий аукціон у системі «Prozorro.Продажі», за результатами якого там з’явилась книгарня. Натомість Укрзалізниця запропонувала підприємцю нову локацію – на другому поверсі головного вокзалу, в центрі конкорсу між Центральним і Південним терміналами. Саме тут нині створюють оновлену фуд-зону вокзалу «Київ-Пасажирський».
Новий заклад Lviv Croissants має повноцінну кухню – круасани випікаються безпосередньо на місці, що гарантує свіжість страв. Він працюватиме цілодобово, щоб пасажири могли смачно перекусити у будь-який час доби.
Разом з відкриттям закладу бренд у співпраці з Укрзалізницею представив новий унікальний продукт – «Залізний круасан», який можна буде скуштувати тільки на цьому вокзалі.
Заклад також повністю доступний для людей з інвалідністю та маломобільних груп. У приміщенні облаштовано 28 посадкових місць, а також передбачена можливість замовлення страв із собою.
Історія відкриття цього закладу є прикладом того, як навіть під час війни підприємницька ініціатива може поєднуватися з патріотизмом, підтримуючи економіку країни та комфорт мандрівників.