30 травня поруч із ботанічним садом імені Фоміна на вулиці Павла Скоропадського відкрився новий ресторан середземноморської кухні Ancy. Заклад розташований у приміщенні, де раніше працювали ресторани Emerald та «Велюр».
Концепцію ресторану розробляла команда під керівництвом Анни Голубцової — рестораторки з досвідом понад п’ять років і співзасновниці Hidden. За словами Анни, над ідеєю працювали тривалий час: подорожували Європою, відвідували кафе в Італії, Франції та Греції, збирали натхнення, щоб створити автентичну середземноморську атмосферу в центрі Києва.
Що в меню
Кухня ресторану поєднує традиції різних середземноморських регіонів. У меню представлені морепродукти, страви на відкритому вогні, сніданки та оригінальні салати:
- Фріттата з домашнім хлібом — 350 грн
- Чоппіно з морепродуктів — 510 грн
- Фальсомагро з картопляними крокетами — 720 грн
- Овочевий салат з лимоно-трюфельною заправкою — 400 грн
- Спіраль з пасти, фарширований крем-сиром та сьомгою — 510 грн
- Тигрова креветка в ажурі з авокадо — 550 грн
Барна карта включає класичні та авторські коктейлі, ігристе вино, а також вибір міцного алкоголю.
Інтер’єр і зони для гостей
Інтер’єр Ancy виконаний у стилі, що поєднує барокові елементи з мінімалізмом. У декорі переважають натуральні матеріали, текстури та живі квіти. Заклад облаштований дитячою кімнатою, літньою та внутрішньою терасами. Для тих, хто шукає приватності, є окремий віп-поверх із власним обслуговуванням.
Ресторан є доступним для людей з інвалідністю, також дозволено приходити з домашніми тваринами.
- Графік роботи:
Понеділок – четвер: 08:30–22:00
П’ятниця – неділя: 10:00–23:00 - Адреса: вул. Павла Скоропадського, 43, Голосіївський район
- Телефон: (073) 444 43 43
- Instagram: @ancy.restaurant