У новому житловому комплексі «Варшавський» Київ отримав ще одну кулінарну перлину — Whai Thai Izakaya, який вражає своїм концептом і атмосферою. Цей заклад став продовженням успішного проекту Whai Thai, але з розширеним форматом і новими акцентами. Засновники проекту — Євгеній Білоусов, Єгор Коновалов та Анатолій Старіковський, вже добре відомі завдяки першому «Whai Thai» на вулиці Мечникова. Нова локація не лише зберігає азійську концепцію, а й додає нові цікаві елементи, щоб підкорити серця гостей.
Меню і концепція
Whai Thai Izakaya працює в популярному форматі ізакаї — японських пабів, де гості можуть насолоджуватись не тільки смачною їжею, а й відпочивати у затишній атмосфері. В меню закладу зберігаються класичні страви, зокрема рамен, але також додаються нові варіанти, натхнені вуличною їжею Японії та Таїланду. За кухню відповідають відомі шеф-кухарі: Женя Холод, шеф-кухар першого Whai Thai, та Євген Мензелевський, який працював в таких проектах як «В’єтнамський привіт», Beef, Tin Tin та інших.
Декілька страв із меню:
- Рамен великий — 319 грн
- Пад Тай — 355 грн
- Квасоля Гань Б’єнь — 175 грн
- Тофу гостро-солодкий — 225 грн
- Боул лосось — 450 грн
- Сніданок роті — 355 грн
Інтер’єр і атмосфера
Інтер’єр Whai Thai Izakaya виконаний у мінімалістичному японському стилі з використанням природних матеріалів і стриманих кольорів. Заклад має затишне світло, що створює комфортну атмосферу для зустрічей з друзями або романтичних вечорів. В новому просторі також передбачено великі столи для компаній, а в найближчому майбутньому планується відкриття літньої тераси для ще більшої зручності відвідувачів.
Дружелюбність і доступність
Whai Thai Izakaya стане місцем не тільки для людей, які люблять смачну їжу та хорошу атмосферу, але і для їхніх улюбленців — заклад pet-friendly. Крім того, планують створити зручний вхід для людей на кріслах колісних, що робить його доступним для усіх.
Основна інформація:
- Час роботи: 10:00–21:00 (щодня)
- Адреса: вул. Всеволода Змієнка, 21, ЖК «Варшавський»
- Телефон: 099-524-50-23
- Instagram: @whaithai_izakaya